And when it was said that the promise of Allah was true, and that the Hour, there was no doubt about its (coming)

Monday, May 2, 2011

Pendedahan Gambar Mayat Osama bin Laden Palsu!

Osama bin Laden mati dibunuh. Semua family dia pun dibunuh. Dia dibunuh oleh askar Amerika Syarikat yang dah lama nak buru tokoh ni. Jadi,pada hari ni,ianya sebagai Hari Kematian Osama di US. Orang semua gembira. Kita?


Kemudian,bertebaranlah gambar mayat Osama bin Laden. Dan di sini,aku bertanggungjawab untuk mengatakan bahawa gambar itu PALSU dan sama sekali DIREKA untuk tujuan tertentu. Lihat gambar ini:
Gambar di tepi kiri ini adalah gambar Osama bin Laden semasa pada tahun 2007. Di tengah ini adalah gambar pejuang yang terkorban di Pakistan. Dan yang ditepi kanan ini pula adalah gambar 'Osama Yang Mati'.


1) Cuba lihat gambar mulut Osama bin Laden yang hidup dan yang mati,ada persamaan? Lihat pada janggutnya,adakah ia sengaja dihitamkan?atau uban Osama berubah-rubah?


2)Lihat gambar mata pejuang Pakistan dan Osama yang mati itu. Adakah persamaan?


Konklusinya senang saja,anda crop mata pejuang yang mati itu,dan letak pada mata Osama Hidup.


3)Ada ke orang mati sampai mata hancur,tapi giginya tetap putih,janggutnya tetap hitam tanpa darah?


4)Tak tahu pulak rambut orang boleh sama 100%. Cuba tengok gambar rambut pejuang dengan gambar rambut Osama Mati. Sama?


5)Gambar pejuang ini gambar pejuang Pakistan. Cuba teka Osama dibunuh di mana?
Okay.Aku tak mahu cerita panjang-panjang,tapi ini merupakan pendedahan eksklusif daripada Aku.Melayu.Islam. Pada aku,aku pun boleh reka-reka letak gambar,crop dan kata aku dah bunuh Osama. Senang je.Bukan setakat Osama,semua orang aku boleh editkan gambar. Takyah pakai software yang canggih-canggih. Pakai photoshop pun boleh.


Kenapa mereka nak tipu Osama Bin Laden mati?


Kerena apabila Osama mati dibunuh,kebanyakan pengikut Osama bin Laden akan bangkit dan mengamuk. Mereka akan menghentam dan memulakan peperangan. Itulah masanya yang paling bahagia untuk US mulakan peperangan dan mereka-reka SEBAB untuk menyerang orang Islam. Best Blogger Tips

1 comment:

  1. melihat gambar pertama yg di atas sekali pun boleh nampak pastenya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts