And when it was said that the promise of Allah was true, and that the Hour, there was no doubt about its (coming)

Friday, April 8, 2011

Tangkap Juga Dalang Telur Tiruan Di Faraj Pelacur Itu
Dalang di sebalik telur tiruan akan dikenakan tindakan mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dan juga akta lain yang mungkin berkaitan.

Timbalan Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Tan Lian Hoe, berkata langkah itu bagi mengekang kegiatan tersebut daripada tersebar ke seluruh negara.

"Pegawai kami masih di akar umbi bagi menyiasat perkara ini dan kami berharap dapat menahan dalang di sebalik kegiatan ini secepat mungkin kerana kita tidak mahu mengorbankan nyawa pengguna demi keuntungan mereka," katanya kepada pemberita, di Kuala Lumpur hari ini.

Beliau ditemui selepas penyampaian cek bernilai RM10,000 sumbangan Wanita Gerakan kepada mangsa gempa bumi dan tsunami Jepun.

Tan turut meminta pengguna membuat laporan segera jika mengetahui kegiatan itu wujud di tempat mereka.

"Sebagai pengguna mereka patut tampil melaporkan kepada kementerian dan pada masa yang sama memboikot perniagaan seperti ini kerana ia tidak beretika," katanya.

Semalam, pegawai penguatkuasa kementerian itu merampas 270 biji telur tiruan daripada beberapa gerai di Pasar Pulau Tikus, Pulau Pinang susulan dakwaan telur tiruan dijual di situ. - Bernama

Ulasan GB

Tatkala negara tengah hangat membicarakan soal "Anwar tiruan" di dalam video seks yang digembar-gemburkan, kononnya Anwar telah melakukan adegan ranjang bersama seorang pelacur Cina, tiba-tiba muncul satu berita panas, tetiba Tuhan turu berita, telur tiruan ditemui dijual di beberapa gerai di dalam negara kita.

Anwar boleh bernafas lega, rupanya "telur" di faraj pelacur Cina itu telur tiruan.

Tetapi UMNO dan koncon-konco tetap tidak mahu mengakui sekalipun telah jelas dengan pelbagai fakta bahawa itu telur tiruan.

Dengan perut buncitnya, dengan tetek menggelabirnya, dengan janggut hari ini tiada esoknya ada, dengan rangka badannya yang besar macam rangka Datuk T, dengan rambut pendeknya macam rambut Nazri... itu semua bukti nyata bahawa yang dihebohkan itu sebenarnya adalah Anwar tiruan.

Media massa arus perdana, blogger pencacai UMNO, pimpinan UMNO masih hendak memperbodohkan rakyan dengan menjaja video seks yang jijik itu. Siapa tuan empunya dan siapa dalang pembikin telur tiruan di faraj pelacur itu? Itu yang perlu dicari sampai lubang cacing selain dari dalang telur ayam tiruan yang dijual di merata gerai.
Best Blogger Tips

Keluarga bahagiaKetika Akan Menikah * Janganlah mencari isteri, tetapi carilah ibu untuk anak-anak, dan jangan pula dicari suami, tetapi carilah ayah bagi anak-anak. Ketika Melamar * Anda bukan sedang meminta kepada orang tua atau wali si gadis, tetapi anda sedang memi...nta kepada Allah melalui orang atau wali si gadis. Ketika Akad Nikah * Anda berdua bernikah di hadapan penghulu atau si Imam tetapi anda berdua menikah di hadapan Allah yang Maha Menyaksikan . Ketika Jemputan Keramaian * Catat dan hitung semua tamu yang datang untuk mendo’akan anda, sebab anda harus berfikir untuk mengundang mereka semua dan meminta maaf apabila anda berfikir untuk bercerai sebab mensia-siakan do’a mereka. Ketika Biduk Rumah Tangga * Jangan saling berlepas tangan dikala tragedi buruk berlaku, tetapi sebaliknya pereratkanlah genggaman tangan antara kedua suami dan isteri. Ketika Belum Memiliki Anak * Cintailah suami atau isteri anda 100%. Ketika Telah Memiliki Anak * Jangan berbahagi cinta anda kepada suami atau isteri dan anak-anak tetapi cintailah suami atau isteri anda 100% dan cintailah anak-anak anda masing-masing 100%. Best Blogger Tips
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts