And when it was said that the promise of Allah was true, and that the Hour, there was no doubt about its (coming)

Monday, June 27, 2011

BUMI MELAYU DLM TEORI DAJJAL


Dajjal terus menerus dengan agendanya untuk melaksanakan Misi dan Visi dengan menghantar BALA TENTERANYA yang berupa Yahudi,Nasrani dan Majusi. Maka kesimpulan dari KEMUNCAK matlamat dan Hala Tuju Dajjal untuk mencapai MAKSUD serta TUJUAN,maka Bumi dan BANGSA yang menjadi SASARAN yang terfokus ialah Bumi MELAYU.
Mengapa Bumi MELAYU? Sebabnya Bumi Melayu adalah bumi yang masih mempunyai banyak ULAMA dan Rakyat yang BERSYUKUR. Dan masih banyak yang masih mengekalkan cara hidup ISLAM. Antara panggilan tentera DAJJAL ini ialah YAKJUJ wa MAJJUJ.
Siapakah SASARAN individu dan Bumi yang terpilih? Tidak lain WANITA Islam yang tidak TERPIMPIN dan lelaki yang menguasai Ilmu Agama. Buminya pula ialah di mana ramainya Bangsa yang menampilkan KEISLAMAN. Maka sbb itulah AMerika menceroboh bumi Afgan dan Iraq, dan bumi MELAYU di resapi dengan BUDAYA HENDONISME iaitu BUDAYA TIDAK LAGI YAKIN DENGAN CARA ISLAM NEGARA AKAN MAJU DAN MODEN. Maksudnya untuk maju mesti ikut cara Yahudi dan Kristian.
Apa PERANAN besar WANITA di akhir zaman?
WANITA di maksudkan BERPERANAN BESAR DI AKHIR ZAMAN ialah WANITA MUSLIM yang MUKMIN
1. Sesuai dengan Hadis Nabi saw sbg Tanda Besar Kiamat ialah bilangan wanita lebih ramai dari lelaki. dengan nisbah yg ada sekarang 6: 1. membuktikan bahawa untuk menyedarkan wanita untuk kembali kepada mengamalkan Islam adalah di kalangan Wanita sendiri.
2. Dengan penguasaan wanita di dalam Ilmu Akademik di Pusat Pengajian Tinggi, tidak semestinya wanita pakar dalam ILMU2 yang membawa kepada Pegangan dan Pengamalan Cara Hidup sebagai seorang Islam. Maka di kalangan wanita yang mempunyai KEFAHAMAN ISLAM yang DI PIMPIN oleh Lelaki yang TERPIMPIN maka wanita inilah yang di perlukan untuk turun ke gelangan Dakwah.
3. Dengan bilangan wanita yang ramai dan bekerjaya, berpangkat dan berharta. Mudah memenuhi keperluan dan kemewahan dunia. Maka secara jelas RASA HARAP dan PERLU PADA PIMPINAN LELAKI YANG BERAGAMA seperti tidak penting bagi mereka2 ini. Sebabnya wanita2 ini tidak perlu lagi BERGANTUNG HARAP kepada LELAKI dalam MEMENUHI keperluan mereka dalam KEPERLUAN DUNIA mereka. Hanya yang masih membayang dan merasakan pentingnya LELAKI bagi mereka ialah wanita2 yang PERLU kepada NAFKAH BATIN.Itupun disebabkan adanya NALURI kepada itu. Bukanya PENTINGnYA lelaki kepada mereka atas DASAR PIMPINAN AGAMA.
Di sebabkan ramainya wanita yang dapat memenuhi KEPERLUAN DUNIA mereka, maka mereka merasakan mereka telah MEMPUNYAI SATU SUPER POWER tanpa bergantung kepada. Dan ada yang merasakan tidak perlu pada kehadiran lelaki. mAKA wanita seperti inilah yang menjadi SASARAN dajjal untuk di ambil dan di kumpul sebagai bala tenteranya. Best Blogger Tips

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts